Gyerekeknek

GYEREKZSÚROK

Gyerekzsúr a Labirintusban! Mi biztosítjuk a gyerekeknek a tartalmas szórakozást, izgalmas kincskereső játékot, ötvözve a készségfejlesztéssel, kreativitással. A nagyobbaknak: Labirintus Kincse parti, Harry Potter buli; a kisebbeknek: Hamupipőke vagy Kalóz zsúr.

Tudományos igényességgel felépített gyerekprogram 8-13 éveseknek a Labirintusban, mely matematikai, geometriai, történelmi ismeretekkel gazdagítja a gyerekeket, azok könnyebb megértését teszi lehetővé.

A gyerekek aktív műhelymunkában vesznek részt, a játékvezetővel együtt fedezik fel, ismerik meg a labirintusok történetét, matematikai rejtvényeket, kipróbálnak és elkészítenek labirintusokat. A játék során fejlődik a logikai és analitikus készség, probléma megoldó és együttműködő képesség.

Kultúrtörténeti műhely démonokról, vámpírokról és vérszívó halottakról, akik néphagyományok állandó szereplői voltak. A program során Drakula és Mátyás király rejtélyes kapcsolatától eljutunk a 17. századi nagy vámpír félelemig, Drakula halhatatlanná válásáig. A gyerekek egy kísértettel is találkozhatnak…

Borzongató utazás a legendák és valóság világába. A program során fejlődik az önbizalom, önkifejezésmód, kitágul a gyerekek vizuális és verbális készsége.

A gyerekprogramok szervezőinek telefonos elérhetősége: 0670-9410416 weboldaluk: www.mesehabbal.hu